Annons

Veckans snackisar: Trelleborgarnas tatueringar • Nedskärningar i förskolan • Oro för Köpmansmagasinets framtid

Trelleborgare som visar upp och berättar om sina tatueringar, mindre barnkullar riskerar att leda till personalnedskärningar inom förskolan och en framtid för Köpmansmagasinet som är allt annat än klar. Det var några av veckans mest lästa artiklar. Missat något? Läs ikapp här.
Trelleborg • Publicerad 6 april 2024
Veckans snackisar.
Veckans snackisar.

Uppsägningar att vänta inom förskolan

Färre barn som föds och därmed färre barn som behöver plats i förskolan. Det är verkligheten som gör att kommunen nu kan tvingas säga upp personal.

Turistmål i farozonen

Efter tre år kan Stiftelsen Smygehuk, som skapats för att trygga framtiden för området kring Köpmansmagasinet, redan vara på fallrepet.

Sedelbuntar i massor gömdes i lönnfack

Annons

I biljettkön i Trelleborgs hamn tog det stopp för en man som nu döms till tre års fängelse för grovt penningtvättbrott.

Tatueringar, tatueringar och åter tatueringar

Vi bad om era tatueringar och historierna bakom dem. Gensvaret har varit enormt. Här ett urval av allt som kommit in. Mer kommer att publiceras framöver.

En plan som inte höll

TFF bad kommunen vattna Vångavallens gräs inför superettanpremiären. Kommunen sa nej. TFF förlorade. TA-sportens André Spång ställde frågan hur mycket den ovattnade planen bidrog till förlusten.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons