Annons

Veckans snackisar: Ny outletbutik öppnade • Gratisparkeringar försvinner • Efterlängtad julgransflygning

Är flygflottiljens julgransflygning årets happening? Att döma av det enorma intresset för vår artikel om uppvisningen är det så. Här är nyheterna från veckan som blivit mest lästa på vår sajt.
Trelleborg • Publicerad 10 december 2022

De senaste åren har Försvarsmakten spridit julstämning genom att flyga i olika juliga formationer över Sverige. TA publicerade årets rutt och schema och läsningen sköt i höjden. Missade du årets julgransflygning kan du se den här.

Här saknas innehåll

Pysselföretaget Gummiapan har under drygt ett år endast funnits som webbutik. Men nu expanderar de och öppnar en fysisk butik igen. Många av deras kunder vill känna och se på sakerna i verkligheten.

Annons

En annan butik som trelleborgarna verkar ha längtat efter är Stadium outlet. Under torsdagen slog de upp portarna, och kunderna köade utanför.

Det kommunala bostadsbolaget Trelleborgshem försökte vräka en kvinna som de menar har haft ett ”respektlöst, hotfullt och otrevligt beteende” gentemot sina grannar. Men tingsrätten anser att underlaget är för svagt och säger nej. Nyheten har engagerat våra läsare och artikeln är en av veckans mest lästa.

Parkering brukar engagera våra läsare. När styret meddelade att gratisparkeringar i centrum försvinner blev reaktionerna många och starka i våra sociala medier.

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons