Annons

Veckans snackisar: Lärare slagen av elev varje vecka • Högt betyg för prisvärt gatukök • TFF:s firande från matchstart till nattsudd

Har du hängt med i nyhetsflödet i veckan? Här är de mest lästa artiklarna hos Trelleborgs Allehanda.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 11 november 2023
Veckans snackisar var bland annat TFF:s firande, lunchkollens recension av det traditionella gatuköket och TA:s granskning av våldet mot lärare.
Veckans snackisar var bland annat TFF:s firande, lunchkollens recension av det traditionella gatuköket och TA:s granskning av våldet mot lärare.Foto: Petter Arvidson, Tomas Nyberg

Tiden för gratis parkering över

Parkeringsavgifter har varit en länge omtvistad fråga. Och många ville läsa om hur mycket det kommer kosta när ett nytt förslag lades på kommunstyrelsens bord.

TFF:s firande från matchstart till nattsudd

Redan på torsdagen förra veckan säkrades platsen i allsvenskan nästa år. Men efter sista hemmamatchen på lördagen firades bragden med supportrarna. TA tog rygg på TFF från matchstart till nattsudd.

Fastighetsbolag vill sälja byggklar tomt

Annons

Det är tuffa tider i byggbranschen och för att kunna ro andra projekt i hamn har fastighetsbolaget Alsingevallen beslutat sig för att sälja av ett av dem. På tomten ska över 100 lägenheter byggas. Och det finns en köpare.

Läraren Sara slagen av elev en gång i veckan

TA granskar våldet mot lärare i Trelleborgs skolor. För många lärare är dödshot, sparkar och slag en del av vardagen. Så är det för läraren Sara som blev slagen av en elev ungefär en gång i veckan under två års tid.

Högt betyg för prisvärt gatukök

En prisvärd lunch får högt betyg i strama ekonomiska tider. Lunchkollens recensent imponeras av det klassiska gatukökets one man band som skippar trenderna och håller fast vid det traditionella.

Alva AndersdotterSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons