Annons

Veckans snackisar: En juvel i Trelleborgs restaurangutbud • Fylleriet ska bort från Rådhustorget • Bildextra från studentbalen

Årets studenter på Söderslättsgymnasiet klädde upp sig till tänderna när det vankades traditionsenlig bal. Kommunstyrelsen försöker få bort fylleriet från Rådhustorget. Och i Lunchkollen hyllade TA:s recensent en av stans alla restauranger. Men vad var det med såsen?
Missat något från veckan? Läs i kapp här.
Trelleborg • Publicerad 10 juni 2023

”Inte riktigt det ansiktet vi vill visa turisterna”

Fylleriet och stöket ska bort från Rådhustorget. Det har politikerna i kommunstyrelsen bestämt. I stället öppnar man en fristad för alkoholförtäring på en något mer undanskymd plats en bit därifrån.

Restaurang hyllades i Lunchkollen

TA:s satsning Lunchkollen har fallit er läsare i smaken. I veckan recenserades en restaurang som bjöd på mycket sås – och fick ett mycket gott betyg.

Bildkavalkad från studentbalen

Annons

Långa klänningar – inklusive en brudklänning – och stiliga kostymer i massor. Kolla in SSG:s uppklädda studenter som i veckan gick på bal.

Våldsam hundattack

En kvinna som rastade sin dotters två hundar blev överfallen av en lösspringande hund. Kvinnan fick bitmärken i ansiktet och på händerna. De två attackerade hundarna dog av sina skador.

Skolbuss inblandad i trafikolycka

Mellan 10 och 15 elever befann sig ombord på bussen när den kolliderade med en personbil på onsdagsmorgonen.

Egenföretagaren Karin, 38: ”Det har gått löjligt bra”

Full av idéer och driv valde sjuksköterskan Karin att säga upp sig för att satsa på eget. Ett val hon inte har ångrat.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons