Annons

Veckans snackisar: Elisabetas Sibylla – en vinstmaskin • Framljus stjäls från bilar • Tandläkarmodell kapade köerna

Snabba däckbyten, en framgångsrik snabbmatsrestaurang och tränarbesked – här är nyheterna du inte vill missa.
Trelleborg • Publicerad 2 december 2023 • Uppdaterad 5 december 2023

Elisabetas hamburgerställe i rondellen – en av kommunens mest lönsamma restauranger

Trelleborgs Allehanda har granskat lönsamheten hos restaurangerna i Trelleborg. Sibylla i Maglarpsrondellen är den största pengamaskinen. Läs mer om hur Elisabeta Kulevska blev snabbmatsprofil i Trelleborg.

Ett år sedan otäcka mötet – Anders: ”Tänker på det nästan varje dag”

Skärrad efter ett hotfullt möte med en okänd man i sitt parkeringsgarage ringer Anders Hallberg polisen. Ett år senare är han fortfarande starkt påverkad av det inträffade. Läs mer om vad som hände i garaget.

Han tränar TFF till hösten

Annons

Veckan har bjudit på flera TFF-nyheter. Bland annat blev det klart vem som tränar TFF:s herrar i höst. Klubben meddelade också att sex spelare får lämna damlaget. Är du intresserad av TFF håller du givetvis koll på TA Onside – där får du de senaste nytt om klubben.

Framljusen stjäls från bilar i Trelleborg

När Alexander Bergqvist kom ut till sin Volvo var framrutan sönderslagen. Ingenting inne i bilen var stulet, däremot var framljusen bortplockade. I Trelleborg anmälde två liknande stölder förra helgen.

Snabba ryck med däckbytet – tandläkarmodell kapar köer

Den här veckan har vintern på riktigt slagit till i Trelleborg. På däckverkstäderna har det varit full rulle senaste veckorna. Trelleborgs Allehanda besökte Vianor där däckbytarproffset Pontus Jönsson berättade hur han håller energin uppe under denna hektiska tid. Läs mer i artikeln om hur ”tandläkarmodellen” hjälpt verkstaden.

Här saknas innehåll

Julia NordlingSkicka e-post
Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons