Annons

Veckans snackisar: Buss landade på taket • Ann Kajson Carlqvist hotades till livet

Halt väglag resulterade i att en buss hamnade upp och ner på en åker. Kommunalrådet Ann Kajson Carlqvist (M) fick en obehaglig överraskning när hon kom ut till sin bil. Här är några av nyheterna du inte bör missa från veckan som gått.
Trelleborg • Publicerad 20 januari 2024 • Uppdaterad 12 februari 2024
En regionbuss hamnade på taket vid en olycka på väg 100.
En regionbuss hamnade på taket vid en olycka på väg 100.Foto: Peter Ottosson

Regionbuss körde av vägen – landade på taket

Måndagen bjöd på halt väglag vilket resulterade i en olycka med en regionbuss på väg 100 mellan Videholm Lillhagen och Trafikplats Kungstorp. Bussen körde av vägen och landade upp och ner.

Ann Kajson Carlqvist hotad till livet – ”Jävla parasit”

Dödshot på en lapp i brevlådan och en repad bil. Det var vad som mötte kommunstyrelsens ordförande Ann Kajson Carlqvist (M) förra söndagen. Läs mer om vad det stod på lappen.

Första skyltarna uppe – här kostar det att parkera

Annons

Att kommunen börjat ta betalt för parkeringar i centrum har varit en stor snackis sedan det blev känt. De första skyltarna är nu uppe och fler ska sättas upp. Flera har frågat sig om det numera inte går att parkera i centrum utan en parkeringsapp. Inom kort publicerar vi en artikel med svaret. Håll utkik på sajten!

Byggpaus för över 500 nya lägenheter i Trelleborg

Har du funderat över när höghusen vid Stadsparken ska börja byggas, eller varför vissa byggen ser ut att stå still? I en stor genomgång får du reda på status för alla nybyggen runt om i kommunen.

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons