Annons

Veckans snackisar: Bostadshus besköts • Bröllop ledde till walk over • Siluett nära förlora alkoholtillstånd • Fel färg-fadäs i cykeltunnel

Ännu en skjutning i Trelleborg, Anderslöv tvingades lämna walk over, Siluett nära att förlora sitt alkoholtillstånd och fel färg ställer till det i påkostad cykeltunnel. Det var några veckans mest lästa nyheter på trelleborgsallehanda.se.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 19 augusti 2023

Skottlossning mot bostad i Trelleborg

Samtidigt som familjen låg och och sov på övervåningen blev deras hus beskjutet. Kulan gick igenom ett fönster på nedervåningen.

Bröllop tvingade Anderslövs Boik till walk over

I lördags skulle topplaget Anderslövs Boik ha mött Skabersjö i jakten på serieledning. Men ett bröllop ställde till det.

Återkommande fylla och bråk – men Siluett får behålla serveringstillståndet

Annons

Berusade minderåriga, bråk, stök och brist på ordningsvakter. Listan av incidenter på krogen vid Dalabadet är lång. Trots det får Siluett behålla sitt serveringstillstånd.

Bilist körde in i bostadshus

Denise Jeppsson vaknade av en smäll. Och upptäckte att en personbil kört in i fasaden till huset i Fröjdenborg.

Fel färg-fadäs: Cykeltunnel måste åtgärdas igen

Trelleborgs kommun har kostat på Östra Förstadsgatans cykeltunnel en rejäl renovering. Men den gula färgen blev inte som man tänkte sig.

Blev lovad avkastning – förlorade allt

En kvinna från Trelleborg satsade 300 000 kronor efter att ha sett en annons på nätet. Hon tog flera lån för att klara investeringen. Det hela var ett bedrägeri.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons