Annons

Veckans snackisar: 23-årige Lukas tillhör världseliten i bodybuilding • Trelleborgare hade kontanter och lyxprylar värda 1,8 miljoner • De fick TA:s kulturpris 2023

Lukas Dekan tackar sin strikta kost bestående av kyckling, ris och gröt för sina framgångar. Trelleborgs Allehanda har delat ut kulturpriset på 25 000 kronor. Kontanter och lyxprylar värda 1,8 miljoner hittades hos brottsmisstänkta Trelleborgsbröder. Här är nyheterna från den gångna veckan som du inte vill missa.
Trelleborg • Publicerad 16 december 2023

23-årige Lukas tillhör världseliten inom bodybuilding

Lukas Dekan började gå till gymmet när han gick på Söderslättsgymnasiet. Nu tillhör han toppskiktet inom bodybuilding. En stor del av hans framgångar har han fått tack vare kosten. Inför tävlingar har han ett strikt kostschema som inte består av mycket mer än kyckling, ris, gröt och proteinpulver. TA hängde med 23-åringen på ett gympass.

Förmånerna hos Trelleborgs största företag

Gratis influensavaccin, julbord till de anställda eller 5 000 kronor i friskvårdsbidrag. Se vilka förmåner de största företagen i Trelleborg erbjuder sina anställda.

De är årets kulturpristagare

Annons

På måndagskvällen dök Trelleborgs Allehanda oannonserat upp i S:t Nicolai kyrka när Kulturskolan repade inför sin julkonsert. Anledningen? För att överlämna Trelleborgs Allehandas kulturpris till årets pristagare – lärarna på Kulturskolan. De blev både överraskade och glada. Så här beskriver eleverna vad deras lärare betyder för dem:

Här saknas innehåll

Vårdcentral i Trelleborg utreddes – nu slutar fem anställda

Cheferna på Fagerängens vårdcentral anklagades för mobbning och härskartekniker. Nu har arbetsmiljön utretts och efter att resultatet presenterades på vårdcentralen har fem anställda har valt att säga upp sig.

Trelleborgare hade kontanter och lyxprylar värda 1,8 miljoner

DNA-spår efter en gängskjutning i Oxie i våras ledde polisutredarna på spåret mot Trelleborg. Beslagtagna mobiltelefoner avslöjar mängder med vapen, bland annat två prickskyttegevär, manus för telefonbedrägerier och 1,8 miljoner i kontanter, smycken och märkeskläder. Nu misstänks två Trelleborgsbröder för flera brott.

Julia NordlingSkicka e-post
Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons