Annons

Veckans snackisar: Trodde de flyttade till Skurup – hamnade i Trelleborg • Sara satsar på sexleksaker • Skolan var inget för Robin – i dag framgångsrik företagare

Framgångsrika företagare, folk som med en hel del bekymmer lever i gränslandet mellan Trelleborg och Skurup och en ovanligt fräck stöld. Här är några av veckans mest lästa nyheter på trelleborgsallehanda.se
Trelleborg • Publicerad 11 mars 2023 • Uppdaterad 12 mars 2023

Att bo på gränsen har sina sidor

Vår serie Gränsfolk – om de som bor just vid gränsen till Skurups kommun, med postadress Skurup trots att de bor i Trelleborgs kommun – har lockat till massor av läsning. Nina och Kevin som trodde att de hittat sitt drömhus i just Skurup. Och Monica som känner sig som en andra klassens medborgare. Del tre i serien publiceras under söndagen.

Sara vill främja hälsan med sexleksaker

”Min vision är att skapa något som är bra för andra”. Det berättade Sara Tisell, som nu har startat ett e-handelsföretag som säljer sexleksaker. Det ville många av er läsa om.

Nya hamnkontoret tar form

Annons

Barndomsintresset blev till ett eget företag

Skolan var aldrig något för Robin Nilsson. Det hindrade inte honom från att tidigt starta sitt första, egna företag. Och sedan 2017 driver han 360 Marine AB med flera anställda.

”Värre än en gangsterfilm”

Mitt under arbetstid dök tjuvarna upp i en skåpbil och plockade på sig gods på Palms åkeris område. Trots att anställda var precis i närheten. När en ur personalen försökte stoppa brottslingarna höll det på att sluta illa.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons