Annons

Vårrally för glidarbilar

Jonas Mauritzson kom i sin röda hundkoja till Svenska Volkswagenveteranernas vårrally på lördagen. Han hade lämnat passagerarsätet tomt.- Kanske kan jag plocka upp någon tjej på vägen, ha ha.
Trelleborg • Publicerad 18 maj 2002

Många andra valde att ha med sig "kartläsare" i det 5,5 mil långa loppet på Trelleborgs småvägar. Vid 11-tiden på lördagen gick starten för de 50 förare som deltog i vårrallyt, med alltifrån 30-talsbilar till stora Mercedes Benz eller klassiska bubblor. För det är inte storleken eller hästkrafterna som avgör vem som vinner ett sånt här rally. BILD:CLAES NYBERG - Det avgörande är hur det går på kontrollstationerna där vi ska utföra vissa uppgifter, sade Jonas Mauritzson med endast 13 hästkrafter i sin hundkoja, eller Mini moke som den egentligen heter. Dessutom är jag mest med för att få en skön utflykt, fortsatte han.

Claes Nyberg claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons