Annons

Vårkonsert med Sofia Källgren

Sofia Källgren, känd från musikaler och Disneyfilmer, blir årets gäst på vårkonserten med Trelleborgs musikkår.
Trelleborg • Publicerad 7 februari 2006
Sofia Källgren har gjort både musikalroller, schlagerfestivaler och Disneyfilmer. ARKIVBILD: TOMMY SVENSSON
Sofia Källgren har gjort både musikalroller, schlagerfestivaler och Disneyfilmer. ARKIVBILD: TOMMY SVENSSONFoto: 

Konserten i Söderslättshallen den 9 april har en kapacitet på 1500 åskådare. Med en prominent gäst som Sofia Källgren kan det bli rusning när kåren släpper biljetterna 13 mars.

Sofia inledde sin karriär redan som tolvåring, och har sedan dess sjungit i flera schlagerfestivaler, dubbat Disneyfilmer och rest med Rhapsody in rock. Musikalen Miss Saigon gav henne en guldmask för bästa kvinnliga biroll.

Annons

– Vi är väldigt glada att Sofia Källgren tackade ja. Hon borgar för samma höga klass av artisteri som vi haft genom åren, berättar Claes Kroon, musikkårens ordförande.

Än kan dock inte repertoaren avslöjas.

– Sofia är ju väldigt allround och kan allt från klassiskt till pop och rock, så det blir brett och varierat, berättar Claes kroon.

– Säkerligen blir det någon av de godbitar hon är känd för. Kanske något ur Miss Saigon, eller något ur Walt Disneys Skönheten och odjuret.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons