Annons

Våren firad med fest på förskola

Ponnyridning, tipspromenad, lotteri, vernissage och grillad korv. Allt ackompanjerat av dragspelsmusik. Så firade Högalids förskola sina årliga vårfest dit barn, föräldrar, syskon och andra var inbjudna.
Trelleborg • Publicerad 26 maj 2010
Bröderna Robin och Kevin Strömberg busade med varandra på Högalids förskolas vårfest där det serverades grillad korv med bröd. Foto: Cleas Nyberg
Bröderna Robin och Kevin Strömberg busade med varandra på Högalids förskolas vårfest där det serverades grillad korv med bröd. Foto: Cleas NybergFoto: Claes Nyberg

– Jag har både ridit häst och ätit korv och tagit lotter så jag vann vattenballonger, sen gick vi hem, berättar Liam Carmedy som fortfarande sitter vid ett bord och äter en kanelbulle.

Det är förskolans föräldraråd som tillsammans med personalen har arrangerat kvällen. Pengarna som man får in gör det möjligt att ordna något litet extra för barnen.

– Ett år köptes det in nya cyklar men framför allt ska det gå till kultur och underhållning för barnen. Vi har till exempel bjudit in Britta & Mälitta, säger Tina Nilsson som är processledare på förskolan.

Henrik Kilefors
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons