Annons

Man rånades på sin lyxbil under vapenhot

En man blev under lördagskvällen överfallen av tre män, som rånade mannens lyxbil på Västra ringvägen i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 1 februari 2020 • Uppdaterad 2 februari 2020

Vid 21.40 på lördagskvällen kontaktade en man polisen och uppgav att han blivit rånad på sin bil av tre män. De tre männen ska ha haft ett vapenliknande föremål när de gav sig på mannen på Västra ringvägen.

– De ska ha misshandlat honom och dragit honom ur hans bil. Sen körde de tre männen iväg med bilen, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Annons

Mannen blev misshandlad men ådrog sig inte skador som krävde ambulansvård.

Bilen är inte vilken som helst. Det handlar om en grå Porsche Panamera från 2010.

– Det är en dyrare bil, absolut, och säkert en lite ovanligare också. Vi ber därför om allmänhetens ögon i det här fallet, och ser man något är vi tacksamma om man ringer polisen på 112, säger Evelina Olsson.

Vid 23.15-tiden meddelar polisen att bilen är återfunnen.

– Jag kan bekräfta att bilen är återfunnen och den stod parkerad längs E6 i höjd med Tygelsjö i riktning mot Malmö, säger Olsson. Vi kommer bärga den för teknisk undersökning under natten.

På söndagsmorgonen hade polisen ännu inte gripit någon misstänkt för rånet.

Peter LindgrenSkicka e-post
Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons