Annons

Vapenfynd kan höra ihop med skjutningar i november förra året

De tre män som greps i tisdags kväll misstänkta för grovt vapenbrott kan ha med skjutningarna på Östergatan och Ripagatan i november förra året att göra. Polisen har under en tid sökt efter både personer och vapen från de båda skjutningarna som inträffade dels på en klubb på Östergatan och dels mot en lägenhet i hörnet av Ripagatan-Johan Kocksgatan den 13 november förra året.
Trelleborg • Publicerad 3 februari 2005

I tisdags kväll stoppade och genomsökte polisen en bil i Trelleborg. I bilen fann man två pistoler. De tre männen som fanns i bilen greps misstänkta för grovt vapenbrott. Senare under kvällen genomfördes polisen flera husrannsakningar hos de misstänkta männen. Då fann man ytterligare vapen och ammunition.

Polisen misstänker att männen och de vapen man nu påträffat kan ha med skjutningarna den 13 november att göra. Polisen har under en tid haft spaning mot flera bilar tillhörande personer som polisen misstänker har samband med skjutningarna.

Jenny Isaksson

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons