Annons

Vansinnesfärd slutade mot husvägg

Vansinnesfärden varade bara 500 meter men på den vägen han den berusade föraren krocka med två bilar en lyktstolpe och två hus. Konstigt nog kom ingen människa till skada.
Trelleborg • Publicerad 12 maj 2002

Det var strax efter midnatt som färden började på Västergatan. Den stora Chevrolet Blazer fortsatte Algatan fram, lyckades undvika statyn Böst, men klarade inte svängen in på C B Friisgatan utan körde in i ett av Föreningssparbankens skyltfönster. Bilen kastades över gatan och krockade med två bilar utanför Stadshotellet innan den i hög fart försökte ta kurvan till höger in på Hamngatan. Föraren klarade inte den svängen heller utan åkte upp på trafikdelaren mitt i gatan innan bilen fortsatte upp på trottoaren till höger, körde ner en lyktstolpe, rammade huset och slutligen stannade mot en ståltrappa. Föraren greps på plats och fördes till Malmö för blodprov. Resultatet av det var på söndagen inte klart. Passageraren greps tre kvart senare sedan ett vittne identifierat honom. Bilen bärgades till Bilpartner i Malmö.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons