Annons

Vandaler slog till på Horizont

Den lounge som tillhör hotellet Horizont och som finns på sjunde våningen i Ångkvarnen blev utsatt för skadegörelse under natten till måndagen.
Trelleborg • Publicerad 4 november 2013
Foto: 

– Det var inte roligt att komma hit i morse. Man tappar lite sugen, säger hotellägaren Lars Lundqvist när TA pratar med honom på måndagen.

I loungen står bland annat stora soffor med kuddar som hade blivit sönderrivna. Dessutom har någon försökt dra ner en tv från väggen och lämnat efter sig utspridda kläder och mediciner.

Annons

Enligt Lars Lundqvist finns det nu planer på att sätta upp en låst grind så att det inte går att ta sig till utrymmet nattetid.

– Det är egentligen synd med den fina utsikten vi har här. Det hade varit roligt om man kunde ha en öppen miljö dit vem som helst kan komma och sitta, säger Lars Lundqvist.

Det var inte första gången som någon har varit och härjat i loungen. Förra gången stals bland annat en båtmodell.

– Då polisanmälde vi aldrig utan städade bara upp. Men nu tyckte jag att det fick vara nog, säger Lars Lundqvist.

Polisen var på plats och dokumenterade skadorna samt upprättade en anmälan om skadegörelse.

Louise Löfgren
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons