Annons

Välta lastbilar påverkade trafiken på E6

E6 från Malmö och söderut mot Trelleborg stängdes tillfälligt, efter två singelolyckor med lastbilar, på onsdagskvällen. Sent på kvällen kolliderade dessutom en taxi och en lastbil.
Publicerad 28 februari 2018 • Uppdaterad 1 mars 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Staffan Lindbom

Det var mellan Trafikplats Petersborg och Trafikplats Västra Klagstorp som olyckorna inträffade, och vägsträckan var från och till avstängd under kvällen.

Olyckorna inträffade i södergående riktning.

Annons

Strax före 20 inträffade den första olyckan mellan Trafikplats Västra Klagstorp och Trafikplats Vellinge Norra. En lastbil kom av okänd anledning för långt ut från vägbanan och välte omkull. Ingen person ska ha skadats men lastbilen fick bärgas från platsen. Polisen rapporterade från platsen att det var glashalt på vägsträckan.

Vid 20.40 inträffade ännu en avåkning med en trailerlastbil, som hamnade i diket och även en bra bit ut på åkern. Inte heller i det fallet ska någon ha skadats.

Klockan 23.06 kom larm om nästa olycka. I höjd med Hököpinge kolliderade en taxi och en lastbil med släp. Enligt polisen finns inga rapporter om att någon person skadats.

Lars ThulinSkicka e-post
Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons