Annons

Valentin firades med dans

Kanske var det Alla hjärtans dag som gjorde att folk flockades till PRO:s dans i parken.
Trelleborg • Publicerad 14 februari 2007
Först kaffe och macka, sen svängom på dansgolvet. PRO höll igång i parken på onsdagen. BILD: CLAES NYBERG
Först kaffe och macka, sen svängom på dansgolvet. PRO höll igång i parken på onsdagen. BILD: CLAES NYBERGFoto: 

Arrangerande nöjeskommittén räknade in 101 besökare vilket var betydligt fler än vanligt.

– Jag tror det beror på Alla hjärtans dag, sa Gun Wihlborg i nöjeskommittén.

Annons

Onsdagens dans lockade folk från både när och fjärran. Det var inte bara medlemmar från Trelleborg som hade dykt upp, nöjeskommittén välkomnade många PRO-aktiva från bland annat Malmö.

Ingrid Trulsson i kommittén hade lockat med sig folk som hon brukar spela canasta med. Hon trodde det stora antalet besökare berodde på orkestern Erik Arnolds.

Erik Arnolds körde igång kasedansen klockan 16, en timme efter att portarna till parken öppnats. I priset på 130 kronor ingick förutom dans även en macka och kaffe. Gertrud Andersson hade kommit med ett par väninnor till dansen i parken. Hon är en van dansare och brukar komma när PRO har sina dansträffar. Däremot åker hon inte så ofta till andra ställen och svänger sina lurviga.

Det är både själva dansen och gemenskapen som lockar Gertrud Andersson.

– Det är bra musik, och så träffar man många trevliga människor, både från Trelleborg och Vellinge, sa hon när hon tog igen sig efter en svängom.

Andreas Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons