Annons

Våldsamt kalas

Jubileumshelgen resulterade i ett antal misshandlade personer. En kvinna utsattes för ett våldtäktsförsök i stadsparken men lyckades så sig fri från de två förövarna.
Trelleborg • Publicerad 2 juli 2007

Det var strax före midnatt när kvinnan var på väg genom Stadsparken som hon blev påhoppad av två män. Den ene kom bakifrån och höll fast kvinnan medan den andre mannen slog henne i ansiktet. Kvinnan lyckades sparka sig fri. Hon fördes till sjukhus med skador i ansiktet.

På fredagen befann sig en 43-årig man, hans för detta sambo och hennes 29-årige bror i en lägenhet på Malörtsvägen. Efter en stund ville mannen gå men blev fasthållen av kvinnans bror som tog honom om halsen och knuffade honom så att han slog bakhuvudet i ett bord.

Annons

Kvinnan har sedan kommit in med en polisanmälan om att den 43-årige mannen skulle ha misshandlat henne tidigare.

Strax efter klockan tre på lördagsmorgonen kom en 29-årig man ut från Magasinet. Han berättade att han, inne på Magasinet, blivit nerslagen bakifrån så att han förlorade medvetandet. Mannen kördes till sjukhus.

Omkring midnatt mellan fredagen och lördagen försökte en nattvandrare förhindra en misshandel på Gasverksgatan. En yngling började då knuffa henne och hotade med att han skulle slå in skallen på henne.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons