Annons

Våldsamt bråk i centrala Trelleborg

(Uppdaterad) Ett 150-tal ungdomar var under lördagsnatten inblandade i ett våldsamt bråk på Strandgatan vid Tropical. Piketpolis från Malmö fick tillkallas för att upplösa bråket.
Trelleborg • Publicerad 21 april 2002

Det rådde hätsk stämning under kvällen mellan ett par ungdomsgäng. Strax före klockan två på natten urartade det utanför nöjesstället Tropical och polisen tvingades ingripa. En av ungdomarna, känd sedan tidigare av polisen, vägrade lämna platsen och under tumultet som uppstod blev han biten av en polishund. Mannen lyckades dock undkomma och är nu eftersökt, misstänkt för våldsamt motstånd mot polisman. Delar av bråket fortsatte på annan plats under natten. Vid fyratiden stötte ett par män samman vid Shellmacken på Strandvägen. Polisen omhändertog en kraftigt berusad och aggressiv 19-årig man som fördes till Ystad. Även han är misstänkt för våldsamt motstånd. Vad som var upprinnelsen till bråket är ännu oklart. Den omhändertagne hördes av polisen under söndagen, innan han frigavs.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons