Annons

Våg av källarinbrott i Trelleborg

En tjuv med inriktning på källarförråd i flerfamiljshus härjar just nu i Trelleborg. Sedan årsskiftet har ett 20-tal anmälningar om inbrott i källare kommit till polisen i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 10 januari 2003

Polisen uppmanar därför alla boende i flerfamiljshus att vara extra vaksamma på om man hör konstiga ljud från källaren och att vara noggrann med att låsa de yttre dörrarna till källarplanet. Inbrotten har skett runtom på olika platser i Trelleborg. Bland annat utsattes åtta källarförråd i samma fastighet på Sockenvägen. Senast i går anmäldes ytterligare ett inbrott i en källare på CB Friisgatan. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan nyårsdagen och i onsdags. Vid inbrottet stals bland annat två jackor, en fax, två telefoner, böcker samt diverse kläder och skor. - Det gäller att vara lite extra uppmärksam just nu, säger Björn Schäfer, chef för närpolisen i Trelleborg. Han uppmanar alla som kan ha sett eller ser något misstänkt att höra av sig till polisen. - Får vi reda på det så kan vi komma dit och kolla. Vi måste ha något att gå efter. Än har polisen inga misstankar om vem eller vilka som begår inbrotten.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons