Våg av bilinbrott i Trelleborg

En våg av bilinbrott drabbade östra delarna av centrala Trelleborg under natten mellan tisdag och onsdag. Någon tog sig in i minst nio bilar genom att krossa rutor.
Trelleborg • Publicerad 21 juli 2005

Sju av bilarna som utsattes för inbrott stod parkerade i flerbilsgarage. I det ena flerbilsgaraget, på Järnvägsgatan, stals en bilstereo och cd-skivor medan två bilar fick rutor krossade men inget stulet.

I det andra garaget, på Hantverkaregatan, stals två bilstereor och ytterligare två bilar fick rutorna krossade. I flera fall har gärningsmannen eller gärningsmännen använt sig av en stor brandsläckare för att krossa rutorna på bilarna.

De andra två bilarna som drabbades stod parkerade på Henry Dunkers gata och Östergatan. Ur bilen på Östergatan stals en bilstereo och solglasögon. Medan bilen på Henry Dunkers gata även utsattes för skadegörelse genom att någon sprayat den med guldfärg.

Jenny Isaksson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.