Annons

Vad tycker du...

... om att det blir pågatåg mellan Trelleborg och Malmö?
Trelleborg • Publicerad 31 mars 2010
"Det är härligt. Det blir lättare att ta sig till olika ställen", säger Otto Johansson från Vellinge (längst till vänster). "Det blir nog lättare för de som pendlar", säger Mia Björk från Trelleborg. Tillsammans med Conny Hjertqvist, Hampus Persson och Daniel Lignell satt de i busskuren på busstationen Övre vid 14-tiden på tisdagen.
"Det är härligt. Det blir lättare att ta sig till olika ställen", säger Otto Johansson från Vellinge (längst till vänster). "Det blir nog lättare för de som pendlar", säger Mia Björk från Trelleborg. Tillsammans med Conny Hjertqvist, Hampus Persson och Daniel Lignell satt de i busskuren på busstationen Övre vid 14-tiden på tisdagen.Foto: 
"Det är jättebra. Det kunde man ha haft tidigare. Det blir nog enklare för de som vill ta sig in till Malmö", säger Rickard Bengtsson från Trelleborg. Kommer du att använda tågen? "Om min bil skulle gå sönder så kan jag nog tänka mig det. Men det är enklare för mig att ta bilen".
"Det är jättebra. Det kunde man ha haft tidigare. Det blir nog enklare för de som vill ta sig in till Malmö", säger Rickard Bengtsson från Trelleborg. Kommer du att använda tågen? "Om min bil skulle gå sönder så kan jag nog tänka mig det. Men det är enklare för mig att ta bilen".Foto: 
"Det är väl trevligt, då kommer man direkt till Köpenhamn", säger Inger Erlandsson från Trelleborg. Hon är inte säker på att hon kommer att använda tågen själv. "Då är jag så gammal. Om jag lever och är pigg är det klart att jag kommer att göra det".
"Det är väl trevligt, då kommer man direkt till Köpenhamn", säger Inger Erlandsson från Trelleborg. Hon är inte säker på att hon kommer att använda tågen själv. "Då är jag så gammal. Om jag lever och är pigg är det klart att jag kommer att göra det".Foto: 
"Det är jättebra för det blir lättare att ta sig till Malmö. Jag har släkt och vänner där så det är kul att åka och träffa dem", säger Stephanie Simic från Trelleborg.
"Det är jättebra för det blir lättare att ta sig till Malmö. Jag har släkt och vänner där så det är kul att åka och träffa dem", säger Stephanie Simic från Trelleborg.Foto: 
Foto: 

TA frågade folk på stan om den kommande infrastruktursatsningen.

Ola Isaksson
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons