Annons

Vad skulle ditt medborgarförslag handla om?

Trelleborg • Publicerad 18 december 2009
Jag kan inte komma på nu vad det skulle handla om. Men jag vet att det finns möjlighet att göra sin röst hörd. Fast de flesta använder inte den möjligheteten, förmodligen för att de inte tror att politikerna tar en på allvar.
Jag kan inte komma på nu vad det skulle handla om. Men jag vet att det finns möjlighet att göra sin röst hörd. Fast de flesta använder inte den möjligheteten, förmodligen för att de inte tror att politikerna tar en på allvar.Foto: 
Kanske om att det behövs fler uteställen i kommunen för ungdomar. Till exempel kafeer och ställen där man kan gå ut på natten.
Kanske om att det behövs fler uteställen i kommunen för ungdomar. Till exempel kafeer och ställen där man kan gå ut på natten.Foto: 
Ja, först att vägbygget vid E6:an kommer att ta så lång tid. Och sen att det fortfarande inte finns någon tågförbindelse så att man kan åka tåg härifrån.
Ja, först att vägbygget vid E6:an kommer att ta så lång tid. Och sen att det fortfarande inte finns någon tågförbindelse så att man kan åka tåg härifrån.Foto: 
Det jag kan tycka är att där jag bor, på Hedvägen, så kör folk för fort. Hastighetsgränserna följs inte men något borde göras för att folk ska sluta att gasa på.
Det jag kan tycka är att där jag bor, på Hedvägen, så kör folk för fort. Hastighetsgränserna följs inte men något borde göras för att folk ska sluta att gasa på.Foto: 
Att de ser till att bygga ut hamnen nu på en gång. Det går för långsamt.
Att de ser till att bygga ut hamnen nu på en gång. Det går för långsamt.Foto: 
Johan Silfversten Bergman
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons