GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vad är sporthelgen med TA?

Hallå där... Jonas Bergström, sportchef på Trelleborgs Allehanda, som inlett en ny webbsatsning, sporthelgen med TA.
Sport • Publicerad 4 oktober 2019 • Uppdaterad 4 oktober 2019
Jonas Bergström, sportchef på Trelleborgs Allehanda.
Jonas Bergström, sportchef på Trelleborgs Allehanda.

Vad är sporthelgen med TA?

– Det är ett liveflöde på vår sajt, trelleborgsallehanda.se, där läsarna kan få nyheter i korthet och de senaste resultaten. Där samlar vi även de viktigaste nyhetshändelserna, för att alla ska kunna få det på en plats. Vi kommer även ge liverapporter från lokala matcher som vi bevakar.

Varför gör ni detta?

– Vi vill nå ut med nyheter och resultat snabbare och på ett enklare sätt. Sedan skriver vi mer om de flesta matcherna precis som tidigare i separata artiklar.

När pågår det?

– Vi kommer att göra det under helgerna när det pågår många saker samtidigt. Vi började med det i helgen som gick. Vår ambition är att detta ska bli ett stående inslag i vår bevakning.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer