Annons

Unken lukt i Gislövs kyrkskola

Det luktar unket i bibliotek, personalrum och speciallärarrum på Gislövs kyrkskola och ett förråd i källaren är så fuktskadat att det inte bör användas över huvud taget. Det konstaterar företagshälsovården som gjort ett arbetsplatsbesök på skolan efter önskemål från skolledningen.
Trelleborg • Publicerad 8 maj 2003

Det är den före detta lärarbostaden på Gislövs kyrkskola som har en instängd, unken doft. Där finns bibliotek, personalrum och speciallärarrum i dag. Efter en snabb och översiktlig kontroll med en fuktmätare hittade emellertid företagshälsovården inga tecken på fukt i lokalerna. "Dock är doften så pass påtaglig att undersökning/åtgärd rekommenderas." skriver företagshälsovården i sin rapport som kommit in till fastighetsnämnden i Trelleborgs kommun. I förrådet i källaren är situationen betydligt sämre, enligt företagshälsovården. Där finns en fuktskada som gör att företagshälsovården rekommenderar att utrymmet inte används alls.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons