Annons

Unga gymnaster höll avslutning

Strålande väder, som gjort för en familjeutflykt, förgyllde söndagens våravslutning för barn- och ungdomssektionen i Trelleborgs Gymnastikförening.
Trelleborg • Publicerad 9 maj 2004
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG På Albäcks friluftsområde samlades ett 100-tal trelleborgare för att kasta stövel och kubb och gå en tipspromenad där det ställdes intrikata frågor på temat familjespel. Att våravslutningen uppmärksammades lite extra är en del av Trelleborgs Gymnastikförenings pågående 90-årsjubileum. Detta har tidigare uppmärksammats med barn- och ungdomsuppvisningen på gymnasiet i februari, och kommer att kulminera i början av december med en uppvisning på Söderslättshallen. Lagom till 90-årsjubileet har föreningen begåvats med en föräldragrupp, vilket gläder ledarna. Nu får de hjälp med markservicen kring arrangemangen, och föräldrarna ser också till att ragga sponsorer och priser. - Det gör att vi får mer möjlighet att umgås med barnen och vara lite lekledare, säger en nöjd Mari Ridell, sekreterare i TGF. Föreningen har i dag omkring 600 medlemmar, fördelade på dels en ungdomssektion, dels en motions- och Aerobicssektion. Efter friluftsaktiviteterna blev det förstås korvgrillning och kaffe - samt saft och hembakade bullar för de yngre deltagarna.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons