Unga företagare fick stipendium

Två unga företagare på Söderslättsgymnasiet fick ta emot pris för sitt jobb under det senaste året med sina företag.
Trelleborg • Publicerad 28 maj 2008
Christoffer Jensen och helena Ekstrand fick 500 kronor vardera i stipendium för sina arbeten med UF-företag på Söderslättsgymnasiet.Bild: Claes Nyberg
Christoffer Jensen och helena Ekstrand fick 500 kronor vardera i stipendium för sina arbeten med UF-företag på Söderslättsgymnasiet.Bild: Claes NybergFoto: 

Helena Ekstrand och Christoffer Jensen fick 500 kronor var i stipendium från NP Närprofil för sina insatser i Reklamexpressen UF respektive UF Publicity.

Båda företagen var inriktade på billig och effektiv distribution av företagsreklam. När vårterminen nu är slut och de två stipendiaterna ska ta studenten visade UF Publicity en vinst på 17 000 kronor och Reklamexpressen UF 2 700 kronor.

När stipendierna delades ut i Söderslättsgymnasiets aula på onsdagseftermiddagen så gick samtidigt Unga Företagare-stafetten vidare från årskurs 3, som tar studenten, till årskurs 2 som nästa läsår ska starta och driva sina egna företag.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.