Annons

Ung man hittad död i Trelleborg

(Uppdaterad 08.38). En yngre man hittades död utanför ett hus på Malmrosgatan i centrala Trelleborg tidigt på torsdagsmorgonen.
Trelleborg • Publicerad 2 september 2004

Det är oklart vad som ligger bakom dödsfallet.

- Det finns misstankar om att allt inte står rätt till. Vi vet inte ännu, men vi kan inte utesluta brott, säger Anders Ohlsson, inre befäl vid Ystadspolisen, till TT.

Annons

Mannen hittades sedan en person ringt till polisen och berättat om en blodig man. Polisen spärrade av platsen och inleder under torsdagsmorgonen en dörrknackning i omgivningen.

Den döde mannen är identifierad som en man i 20-årsåldern från Trelleborg.

Vid åttatiden på torsdagsmorgonen pågick en teknisk undersökning på den avspärrade platsen på Frans Malmrosgatan i centrala Trelleborg.

- Han har skador som han avlidit av och de tycks komma av någon form av yttre påverkan. Vi jobbar som att det är ett brott. Men det kan vara något annat. Det kan vara alltifrån fall eller trafikolycka till mord eller dråp, säger Skånepolisens länsvakthavande befäl Hans Järvestam till TT.

Han tror inte att mannen kan ha legat på platsen länge innan han upptäcktes, eftersom vägen är så pass trafikerad även nattetid.

Det var en anonym uppringare som slog larm om den döde.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons