Annons

Ung flicka våldtagen i Stadsparken

Trelleborgspolisen knackar under lördagen dörr kring Östra Vallgatan, i hopp om vittnesiakttagelser i samband med en våldtäkt som förövades i Stadsparkens östra delar under fredagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 25 oktober 2003

Offret är en 17-årig flicka, som strax före halv tio på kvällen överfölls av en man i mörka kläder. - Hon gick genom parkens östra del när någon okänd kom upp bakom henne, drog omkull henne och våldförde sig på henne, berättar inre befälet Hasse Persson vid polisen i Ystad. Förövaren, som var ensam, beskrivs som en man av normal längd och mellan 25 och 30 år gammal. Mannen fullbordade våldtäkten och försvann sedan springande, i riktning västerut. Polisen spärrade av brottsplatsen för en teknisk undersökning, och letade också igenom parken med hund, på jakt efter spår efter gärningsmannen. - Vid den tiden, alltså tjugo över nio till halv tio på kvällen, bör det ha varit mycket folk i rörelser. Är det någon som har sett något är vi tacksamma för iakttagelser, säger polisbefäl Hasse Persson.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons