Annons
Bland bilar och bugg. I söndags samlades ett åttiotal personer på Parken för att lyssna på det tyska rockundret The Rockhouse Brothers.
Trelleborg • Publicerad 17 juli 2011
Foto: Tom wall
Foto: Tom wall

"Jättekul att vara här", säger trummisen Wolff Reichert och torkar pannan efter första akten. Bandet spelar dubbelt upp för att ersätta The Domestic Bumblebees, som skulle ha varit kvällens andra huvudnummer, men som ställde in på grund av för få sålda biljetter. Till vardags arbetar Marie Andersson och Martina Popsson på Pilevallskolan, men kvällen till ära har de klätt sig i prickigt och eyeliner och dansar mest av alla. "Äntligen har vi nytta av att vi har gått en buggkurs på ABF! Bandet är jättebra, låter lite som Baseballs", säger Marie Andersson från Trelleborg. Här står de framför en Pontiac Star Chief -59. Stolt ägare är Tommy Hedin från Äspö.

Louise Cronholm
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons