Annons

Tysk vill spana på stan

En tysk skriver till Trelleborgs kommun och föreslår att kommunen ska installera en webbkamera så att han kan titta på Trelleborg via internet.
Trelleborg • Publicerad 29 juni 2009

TRELLEBORG. Den tyske mannen skriver på svenska att han ofta tittar på andra webbkameror som är placerade i Sverige och menar att det finns intressanta motiv även i Trelleborg, som hamnen och Stortorget.

Mannen har tryckt ut en blankett för medborgarförslag från kommunens hemsida och framför sitt förslag på den. Medborgarförslag får dock bara lämnas av den som är bosatt i kommunen.

Trelleborg har tidigare haft två webbkameror på Rådhuset, men de plockades ned av integritetsskäl i samband med att bostadshuset byggdes på Rådhustorget. Det finns dock tankar i kommunen om att kanske sätta upp webbkameror igen, möjligen i hamnen, men även i Smygehamn.

Johan Silfversten Bergman
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons