Annons

Två till sjukhus efter lägenhetsbrand

Strax efter klockan sex på måndagsmorgonen utbröt en lägenhetsbrand på Frans Malmrosgatan i Trelleborg. De två personer som vistades i lägenheten har förts till sjukhus med misstänkta rökskador.
Trelleborg • Publicerad 26 maj 2008
Branden på Frans Malmrosgatan utbröt strax efter klockan sex på måndagsmorgonen. Bild: Christer Berg
Branden på Frans Malmrosgatan utbröt strax efter klockan sex på måndagsmorgonen. Bild: Christer BergFoto: 
Bild: Christer Berg
Bild: Christer BergFoto: 

- Det rör sig om en utvecklad lägenhetsbrand, säger Carl Carlsson, driftledare på SOS Alarm.

Det var ett trygghetslarm som indikerade att det brann i en lägenhet på Frans Malmrosgatan klockan kvart över sex på måndagsmorgonen. Enligt polis och räddningstjänst kan branden ha startat i sängen.

Annons

När räddningstjänsten anlände syntes först ingen brand. Det visade sig dock pyra inne i ett rum i lägenheten där två personer befann sig. Bägge har nu förts till sjukhus med misstänkta rökskador.

Elden släcktes mycket snabbt och räddningstjänsten inriktade sig därefter på att vädra ut röken. Under morgonen ska intilliggande lägenheter kontrolleras.

Frida Eriksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons