Två nya personrån i Trelleborg

I lördags skrev TA om den senaste tidens våg av personrån i Trelleborg. I helgen blev ytterligare två personer rånade.
Trelleborg • Publicerad 17 februari 2014

På lördagsnatten får en polispatrull syn på flera personer som verkar bråka på Övres busstation.Klockan är 02.41 när polisen rapporterar in att en 27-årig man befann sig med vänner på Övre när en 21-årig man kom fram till dem. 21-åringen uppges ha varit aggressiv och hotfull. Han ska ha slagit 27-åringen och tagit hans nycklar, mobiltelefon och plånbok.

21-åringen uppges även ha slagit en 29-årig man i huvudet så att denne började blöda.

Ingen av de slagna männen var i behov av direkt sjukvård.

21-åringen greps av polisen misstänkt för misshandel, rån och narkotikabrott. Han hördes under söndagsmorgonen och släpptes sedan åter fri, men misstankarna kvarstår.

Strax efter klockan 23 på söndagskvällen blev en man utsatt för ett rån på Bruksgatan.

– Gärningsmannen hade hotat honom med kniv och på så sätt fått med sig hans mobiltelefon, säger Bosse Andersson på polisen i Trelleborg.

Gärningsmannen beskrivs som en man i 25-årsåldern.

LÄS MER:

"Flera personrån den senaste tiden": http://www.trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article2092118/Flera-personran-den-senaste-tiden.html

Lina Campbell
Andreas Mårtensson och Louise Cronholm Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.