Annons

Två misstänkta för mordförsök

Två ungdomar, 21 och 16 år, är hämtade till förhör hos polisen. Båda är misstänkta för mordförsök i samband med att en 29-årig man blev knivskuren på Syster Jennys väg i Trelleborg på torsdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 16 juli 2004

Den skadade mannen uppges må bra efter omständigheterna och hans tillstånd betecknas som stabilt. Det är fortfarande oklart hur det hela har gått till och samtidigt sitter en kvinna anhållen misstänkt för olaga hot. Den 52-åriga kvinnan, som bor i samma område, ska ha uttalat hotelser mot en lägenhetsinnehavare. - Än så länge vet vi inte det direkta sambandet, men det rör sig om ett bråk som har urartat, säger Ewa-Gun Westfjord-Wejnering, presstalesman för polisen. Den knivskadade mannen upptäcktes av en tillfällighet på torsdagskvällen. Polisen fick syn på honom i samband med en trafikkontroll då han skulle köras till Trelleborgs lasarett. - Ambulans tillkallades och den skadade 29-åringen kördes till universitetssjukhuset i Lund, berättar, Ewa-Gun Westfjord-Wejnering.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons