Annons

Två misstänks för rån och misshandel

Efter att ha blivit svårt misshandlad och rånad dumpades den 50-årige Malmöbon i ett bostadsområde i norra Trelleborg. Två trelleborgare är nu misstänkta för rån och grov misshandel.
Trelleborg • Publicerad 16 december 2011

Den ene sitter häktad och den andre är anhållen. Händelsen inträffade mellan den 16 och 17 november i år.

50-åringen ska på något sätt ha fått kontakt med de båda Trelleborgskillarna i Malmö och följt med dem i en bil. Färden gick till Trelleborg och någonstans längs vägen ska mannen ha blivit misshandlad och rånad på sina värdesaker.

Annons

– Han blev ganska illa tilltygad. Han fick bland annat näsbenet och något revben knäckt, säger polisinspektör Viveka Smidvall som arbetar med polisutredningen.

Efter rånet släpptes alltså den 50-årige mannen av i de norra delarna av Trelleborg. Han lyckades ta sig till ett hus där han, mitt i natten, knackade på och bad om hjälp. Enligt Viveka Smidvall kände Malmöbon och de båda trelleborgskillarna inte varandra.

Förra veckan greps en 25-årig trelleborgare misstänkt för att vara en av de inblandade killarna. Han sitter just nu häktad misstänkt för rån och misshandel. I onsdags lyckades polisen få tag i den andre killen, en 23-åring, som under en tid varit anhållen i sin frånvaro. Även han är hemmahörande i Trelleborg. Enligt polisen kommer han nu begäras häktad.

Louise Löfgren
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons