Annons

Två män har erkänt rånet i Anderslöv

Två män, en 29-åring och en 31-åring, har erkänt sig skyldiga till rånet mot Coop-butiken i Anderslöv. Ytterligare en 21-årig man anhölls i torsdags kväll misstänkt för inblandning i rånet.
Trelleborg • Publicerad 11 november 2005

De två männen som tidigare anhållits för rånet mot Coop i Anderslöv häktades i går eftermiddag vid Trelleborgs tingsrätt misstänkta för rånet i Anderslöv och för narkotikabrott. Polisen är förtegen om hur gripandet gick till och på vilket sätt den tredje personen, en 21-årig man, varit inblandad.

– I efterhand har vi förstått att det har funnits en tredje person i periferin, säger Ann-Christine Sjöbäck, på polisen i Trelleborg.

Annons

21-åringen som är skriven i Malmö, förhördes under natten till fredagen, men har inte velat säga mycket. Han ska förhöras ytterligare under lördagen. Förmodligen begärs han häktad under söndagen eller på måndag.

29- och 31-åringen greps i tisdagskväll i Beddingestrand och anhölls på onsdagen. Männen hade på sig heroin för eget bruk. 31-åringen misstänks även ha langat heroin.

Det var i måndags kväll vid nio som två män kom in på Coop i Anderslöv, maskerade och beväpnade med basebollträn. De tvingade till sig kassan på 1 000 kronor. Trots stort polispådrag kom de två rånarna undan.

Jessica Bloem Pettersson

0410-54569

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons