Annons

Två män anhållna för överfall

Två män anhölls under fredagen misstänkta för att ha överfallit och misshandlat en kvinna i hennes eget hem i Trelleborg för en vecka sedan.
Trelleborg • Publicerad 28 mars 2003

Av utredningstekniska skäl vill polisen inte berätta mer än de båda männen har anhållits. Det var i torsdags i förra veckan som en kvinna i 40-årsåldern överfölls och misshandlades i sin bostad. Männen trängde in hos kvinnan som bor i centrala Trelleborg när hon återvände hem efter ett ärende. Männen sparkade och slog kvinnan och bakband henne. Kvinnan uppger att hon aldrig tidigare träffat de båda männen. Efter att de bakbundit kvinnan letade männen igenom kvinnans bostad och stal ett par telefoner samt ett bankkort. Därefter lämnade de hennes hem. Kvinnan fick inga allvarligare fysiska skador, men chockades av det inträffade.

Lisa Södergren lisa.sodergren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons