Annons

Två inbrott på samma gata

På lördagskvällen skedde tre villainbrott i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 22 december 2013

Vid 17-tiden tog tjuven eller tjuvarna sig in i en bostad på Vallbyvägen efter att ha krossat en fönsterruta. Vad som ska ha stulits är oklart.

Strax innan klockan 22 upptäcktes att det varit ett inbrott på Östra Förstadsgatan. När en polispatrull kommer till platsen så får de reda på att det även varit inbrott hos grannen.

Annons

– Mest troligt är att det rör sig om samma gärningsmän då det har inträffat vid samma tidpunkt och på samma gata, säger Marie Persson, informatör hos Skånepolisen.

Vid det första inbrottet hade man tagit sig in i huset efter att ha brutit upp ytterdörren. En bärbar dator, en mobiltelefon och en tv stals. Vid det andra inbrottet stals två bankkort då man tagit sig in i huset efter att ha brutit upp ett fönster i köket.

– Vi har utfört brottsplatsundersökningar och kommer nu att analysera spåren, säger Marie Persson.

Taner Caliskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons