Annons

Två häktade för rånet på Kraftgatan

Två unga män greps och anhölls i fredags misstänkta för att varit delaktiga i ett rån på Kraftgatan förra söndagen. På måndagen häktades de.
Trelleborg • Publicerad 15 augusti 2011

Vid 20-tiden i söndags kväll blev en 31-årig man överfallen och rånad vid Kraftgatan nära Liljeborgsskolan i Trelleborg. Enligt de första uppgifterna ska det ha varit fem personer som överföll honom. Mannen fick motta slag och sparkar i ansiktet i samband med rånet och efteråt fördes han i ambulans till sjukhus.

Rånarna kom över mannens plånbok och mobiltelefon.

Annons

I fredags grep polisen två män, 19 och 21 år gamla, misstänkta för att ha varit delaktiga i rånet. De båda männen har suttit anhållna under helgen. På måndagen hölls häktningsförhandlingar och båda häktades.

Enligt polisen är båda männen hemmahörande i Trelleborg och kända för att tidigare varit inblandade i personrån. Det var också det som gjorde att polisen kunde gripa dem efter att ha fått ett bra signalement.

– De här figurerna finns alltid i vårt minne när det är sådana här händelser, säger Johan Sundkvist på Trelleborgspolisen.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Sandra Douglasdotter
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons