Annons

Två gripna för misshandel

Polisen i Trelleborg fick natten till lördag in två anmälningar om misshandel. Två personer är nu misstänkta för brotten.
Trelleborg • Publicerad 7 december 2013

Vid midnatt hade en 19-årig man fest hemma i lägenheten i Trelleborg. Mannen blev berusad och slog sedan av en okänd anledning sin mamma.

Mamman fick inga allvarliga skador, men 19-åringen kunde gripas på plats av en polispatrull som larmats dit. Han hördes under lördagsmorgonen och släpptes därefter. Men misstankarna om misshandel kvarstår.

Annons

Några timmar senare skedde en ny misshandel, i Anderslöv. En 19-årig man greps efter att ha slagit och hotat sin bror. Han ska inte ha fått några allvarliga skador.

19-åringen hördes under lördagsmorgonen och släpptes därefter. Men misstankarna om misshandel kvarstår. Han är även misstänkt för skadegörelse.

Taner Caliskan
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons