Annons

Två gripna efter bilstöld och inbrottsförsök

Två män i 20-årsåldern greps i natt på Omvägen i Trelleborg där de var i full färd med att försöka ta sig in på en bilskrot. De två männen misstänks även ha stulit två bilar i Trelleborg tidigare under natten.
Trelleborg • Publicerad 2 maj 2002

Strax innan klockan tre i natt passerade en polispatrull Omvägen och upptäckte då de två männen som höll på att försöka ta sig in på bilskroten. De båda männen är 21 respektive 24 år gamla och sedan tidigare väl kända av polisen. På platsen fann man även två bilar som de två männen stulit i Trelleborg tidigare under natten. De uppges även ha varit narkotikapåverkade vid gripandet och är därför även misstänkta, förutom för biltillgrepp och försök till inbrott, även för ringa narkotikabrott. Efter att de greps fördes de till centraljouren i Ystad där de nu sitter i arrest i väntan på förhör.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons