Annons

Två gripna efter åtta bilinbrott

Tidigit i morse greps en 16-årig och en 18-årig trelleborgare av polisen misstänkta för att ha gjort inbrott i åtta bilar och stulit en kassaapparat i Folkets park.
Trelleborg • Publicerad 13 april 2002

Det var ett vittne till bilinbrotten som larmade polisen som strax efter kunde ringa in ett område runt Folkets park där de två ynglingarna befann sig. Först greps den ene på Fredsgatan strax efter klockan tre i morse. Tjugo minuter senare kunde polisen gripa den andre på Klörupsvägen. Båda fördes därefter till polisens centraljour i Ystad för förhör. Polisen misstänker att de stulit en kassaapparat i Folkets park och gjort inbrott i åtta bilar och även försökt stjäla en personbil i området runt Folkets park. Den ene av dem bar kniv när han greps av polisen och misstänks också för brott mot knivlagen. 18-åringen har förhörts under morgonen och har gjort vissa medgivanden.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons