Annons

Två bostadsinbrott i södra Skåne

Polisen fick på måndagen in två anmälningar om bostadsinbrott i södra Skåne, ett i Ystad och ett i Minnesberg.
Trelleborg • Publicerad 28 maj 2012
Foto: 

Klockan 14.35 anmälde en villaägare i Minnesberg, norr om Trelleborg, att denne haft ovälkommet besök i sin fastighet. Någon eller några hade krossat rutan på altandörren och tagit sig in i huset den vägen. Polisen skickade en patrull till platsen och en brottsplatsundersökning gjordes. Det framkom då att det stulits kontanter, en tv och en kamera från huset.

Visa Inbrott på måndagenpå en större karta

Annons

Inbrott under en timme

I Ystad hade någon på okänt sätt tagit sig in i en lägenhet på Långgatan någon gång mellan klockan 12 och 13 på måndagen. Lägenhetsinnehavaren anmälde inbrottet till polisen bara några minuter efter klockan 13 och uppgav då att smycken stulits ur bostaden.

Stal klockor i norra Skåne

Även i nordöstra Skåne rapporterades ett villainbrott på måndagen. "Uppringare berättar att det varit inbrott i dennes villa på en adress i Vinslöv. Det är inledningsvis oklart hur tjuven tagit sig in. Smycken, klockor och mobiltelefoner uppges vara stulna. Polis åker till adressen för kontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Maria Sällberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons