Två åtalade för inbrott i telefonbutik

Två män har åtalats vid Trelleborgs tingsrätt misstänkta för att ha gjort inbrott i en telefonbutik på Hedvägen.
Trelleborg • Publicerad 21 september 2004

Inbrottet skedde på natten den 18 augusti i år. Vid tillfället försvann en bilstereo, en mobiltelefon, en dvd-spelare och en handsfreeanläggning till ett värde av 9100 kronor.

Samma natt greps de båda männen som är 21 respektive 24 år. De kunde gripas av polisen efter att ett vittne hört ljudet av glaskross samt ett tjutande larm. De anhölls men släpptes någon dag senare.

24-åringen anhölls på nytt den 30:e augusti i år misstänkt för att ha hotat och misshandlat en kvinna i Trelleborg. Han ska även, enligt åklagaren, ha hotat henne med pistol ett par veckor tidigare.

Samma dag som han anhölls misstänks han även ha hotat en annan trelleborgskvinna och hennes dotter. Dessutom ska han ha sparkat och slagit på kvinnans bil så att den fick en buckla.

24-åringen sitter häktad och har rätteång att vänta förutom för stölden, för två fall av olaga hot, ett fall av misshandel samt en skadegörelse.

Jenny Isaksson

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.