Annons

Två anhållna för bilstöld

Två unga män, 16 och 18 år, sitter anhållna misstänkta för bilstöld. Männen körde in i en stolpe i korsningen Frans Malmrosgatan-Hesekillegatan, smet från platsen men kunde gripas efter att en hundpatrull sökt efter dem.
Trelleborg • Publicerad 11 januari 2014

Polisen fick larm om trafikolyckan vid 23-tiden på fredagskvällen. Det visade sig att olycksbilen troligtvis var stulen och vittnen såg tre personer lämna platsen efter kollisionen.

Med hjälp av en hundpatrull lyckades polisen spåra två av männen. De greps och fördes till polisen i Ystad där de nu sitter anhållna. De saknade körkort men ska enligt polisen inte ha varit påverkade. Båda männen, liksom bilen, är hemmahörande i Trelleborg.

Annons

Exakt hur själva bilstölden gått till vet polisen ännu inte.

– Det är lite oklara omständigheter kring det men vi misstänker att den är tillgripen, säger Hasse Olsson, inre befäl på polisen i Ystad.

Efter förhör med de båda unga männen greps och anhölls även en tredje person, också han 16 år. Alla tre frigavs dock under helgen men misstankarna om tillgrepp av fordon samt olovlig körning kvarstår.

Maria Sällberg
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons