Annons

Tv-stjärnan mötte jubel på Vannhög

Det blev ett kärt återseende när eleverna på Vannhög fick se sin tidigare musiklärare Martin Olsen, känd från tv-programmet Fame Factory, uppträda i skolans aula på torsdagen.
Trelleborg • Publicerad 18 december 2003
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Terminsavslutningen innan julledigheten firades med den traditionsenliga julshowen. Aulan var fylld till bristningsgränsen och det arrangerades tre föreställningar så att alla skolans 360 elever och personalen fick plats. För de allra flesta kom det som en överraskning att Martin Olsen skulle sjunga och spela. Jubel, busvisslingar och spontana applåder revs av nästan oavbrutet när den före detta vikarierande musikläraren tog scenen i besittning. - Kul att se honom. Martin är jättebra! säger Linda Sjöberg, som går i 8 röd, och som var glad över att se sin tidigare lärare framföra några nummer, då han spelade piano och sjöng. Dessförinnan och efter Martin Olsens båda nummer sjöng eleverna själva, musicerade eller mimade till sina favoritartister.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons