Annons

Tusentals trängdes på Mikaeli

Festen har börjat. Mikaeli marknad startade med buller och bång på fredagen. Tusentals Trelleborgare och ditresta trängdes i folkvimlet längs Algatan och omgivningarna i centrum.
Trelleborg • Publicerad 30 augusti 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG - Hela stan´lever upp under Mikaeli. Det är verkligen kul att komma hit, säger Eva Roth innan hon tog en tugga på sin sillamacka. Knallarnas stånd kantade gågatan och fortsatte en bra bit ned på Östergatan.Karusellerna på Stortorget var inte oväntat populära bland barnen. Förtjust åkte många samma karuseller flera gånger. "Miami Trip" och "Twister" var gjutna favoriter. - Karusellen "Twister" är väldigt rolig att åka, tyckte Sara Ivarsson, 11 år, som njöt av attraktionen flera gånger. Ölen, maten, musikunderhållningen, mötena med alla bekanta. Arrangemangets popularitet gick inte att ta miste på under marknadens första dag.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons