Annons

Tusan också – programändringar

Isbanan flyttas och rallyt Vikingadansen ställs in. I sista stund måste arrangörerna göra en del ändringar i programmet för Trelleborg till tusen.
Trelleborg • Publicerad 1 juni 2012
Isbanan är en av de programpunkter som flyttas.
Isbanan är en av de programpunkter som flyttas.Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX

Isbanan flyttas till Centralskolans skolgård från Stortorget. Orsaken är att underlaget på Stortorget inte fungerar för den konstgjorda isen. Programmet för de olika aktiviteterna på rinken ändras inte på grund av flytten.

Motorklubbens rally Vikingadansen måste ställas in. Det är Länsstyrelsen som inte beviljar tillstånd för rallyt av formella skäl. Enligt Ingrid Wall, informationschef på Trelleborgs kommun, hade ansökan kommit in några dagar för sent på grund av påskhelgen.

Annons

Men klubben kör ett program på Stortorget ändå med ett antal större fordon, lastbilar, bussar, traktorer, dragsters och även en del tävlingsbilar.

– Med ungefär 300 arrangemang under de här dagarna är det oundvikligt att det blir några ändringar, säger Ingrid Wall.

På söndag 3 juni kommer en postbil från Sassnitz att stå på Stortorget från klockan 12, med filatelister från Tyskland och en specialstämpel för arrangemanget.

Arrangemanget "Vem kommer på middag" på lördag 2 juni har fått ändrad tid. Det arrangeras klockan 11 och 12.30.

Ann Ekstrand
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons