Annons

Triple & Touch i Trelleborg

Triple & Touch kommer till Trelleborg. Sedan tv-kände Lasse Kronér lämnade bandet 1999 har Göran Rudbo och Ken Wennerholm fortsatt turnera land och rike runt.
Trelleborg • Publicerad 1 april 2004

Gruppen som ackompanjeras av pianisten Janne Zirk spelar på vårkonserten som arrangeras av Trelleborgs musikkår söndagen 18 april med början klockan 16. Konserten framförs i Söderslättshallen. Hittills har det sålts cirka 1 000 biljetter och det finns fortfarande 500 platser som inte är bokade. - Triple & Touch är multi-instrumentalister. De behärskar trumpet, gitarr och även trumma. De ska bli roligt att ha dem här när de släpper loss. De har en bred repertoar, med alltifrån egna kompositioner till välkända låter Buglers Holiday, säger Jörgen Flink, som ska dirigera konserten.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons